Antoinette Donkers - DekkerAntoinette Donkers-Dekker (1971) woont en werkt in Wintelre. Geboren in Oostburg in West Zeeuws Vlaanderen. Sinds september 1999 werkt Antoinette zelfstandig als beeldend kunstenaar en docent beeldende vorming. Als beeldend kunstenaar maakt ze vrij werk wat voornamelijk uit mensbeelden bestaat. Hiernaast werkt ze ook in opdracht, o.a. herinneringsbeelden en grafmonumenten.
Van 1997 tot 1999 werkte Antoinette in vast dienstverband in het middelbaar onderwijs als docent handvaardigheid / beeldende vorming. Als docent beeldend geeft Antoinette les in haar atelier of op scholen aan kinderen en volwassenen in diverse leeftijden en met diverse niveaus. Ook heeft ze verschillende periodes les gegeven aan mensen met een psychiatrische achtergrond. Mensen aan de rand van de samenleving hebben al vanaf haar studie haar interesse. Sinds 2016 richt Antoinette zich ook op creatieve coaching.
Werk is aangekocht door particulieren, Kunstuitleen en het Stadskantoor in Roosendaal en door verschillende bedrijven.


Geboortedatum
Geboorteplaats
Telefoon
Email adres

11-10-1971
Oostburg
040-2823461
mailto:antoinettedonkersdekker@kpnmail.nl

Opleiding

Fontys in Tilburg, Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem, In 1997 afgestudeerd in Arnhem voor docent handvaardigheid / ruimtelijke vormgeving 1e graad

Techniek

brons