Waldie van WettenAl van jongs af aan ben ik in de weer geweest met verf en kwast. In 1985 ben ik afgestudeerd aan de pedagogische academie met als specialisatie beeldende vorming. Ik heb les gegeven aan volwassenen en kinderen. Mijn voorkeur lag in het werken met bijzondere doelgroepen, sinds 1987 begeleid ik mensen met een verstandelijke beperking in een atelier.
Naast het begeleiden van anderen ben ik zelf steeds actief geweest in het volgen van cursussen en scholing op het gebied van beeldende vorming. Door veel te doen, veel te experimenteren, me te laten inspireren door anderen ben ik gekomen tot een eigen manier van werken. Ik ben steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen wat betreft materiaal en vorm. Mijn werk herken je aan de drukke vrolijke kleuren, bijzondere vormen, toevoegingen van papier en andere materialen zoals keramiek, glas, kralen, stoffen, haaksels en breisels.
Ik houd van bouwen, stapelen, verschillende materialen door elkaar gebruiken en verrassingen in een schilderij of drie dimensionaal werk. Behoor tot de groep mixed media kunstenaars. Het enthousiasme van creëren zie je terug in mijn werk.

Ik haal mijn inspiratie uit het dagelijks leven. Ik beleef veel plezier aan het maken, dat plezier geef ik graag door in mijn producten.

Mijn werk is te zien bij:
Manu Facta, Sint Pieterstraat 20, Maastricht
Galerie Tiglio, Verwerstraat 108, Den Bosch
Atelier Waldie van Wetten, Poelhekkelaan 18, Eindhoven

Daarnaast exposeer ik op verschillende exposities in het land.


Geboortedatum
Geboorteplaats
Telefoon
Email adres

12-01-1963
Neerkant (B)
06-12659420
mailto:waldievanwetten@live.nl

Opleiding

Pedagogische akademie specialisatie beeldende vorming

Techniek

ruimtelijke vormgeving, schilderen